"Vi står ikke bare til ansvar for, hva vi gjør,- men også for hva vi unnlater å gjøre." Jean-Baptiste ”Moliére” Poquelin



Friday, December 3, 2010

Eplamarkedet

For de aller fleste av oss,- oppleves det  som ALT  for tidlig å sette frem julepynt, julebord, juleklær, julebrus og godterier i lang tid før desember måned. Men, nå er det er bare noen uker til jul. Og det er noe med at hyggen og gleden rundt julen gjør noe med oss. 

Likevel er det en realitet at jula,- ja den kommer like overraskende hvert eneste år på mange av oss.... og tiden frem til selve Julekvelden går veldig hurtig.

I år har noen flotte og spennende personer gått sammen og dannet nettbutikk,- Julemarked på nett.
Her kan du finne noe for en hver smak - oljeblandinger, strikk - og heklearbeid,- smykker, bilder ....... Listen er lang,-og det kommer stadig nye produkter inn på siden. 

Her er det bare å hive seg rundt og legge seg til siden på Facebook   http://www.facebook.com/pages/Norge-OK/Eplamarkedet/124578960929252?v=app_6261817190#!/pages/Norge-OK/Eplamarkedet/124578960929252?v=wall

Og jeg,-  jeg jubler høyt for at jeg er så priviligert som er invitert inn i dette nettverket av fantastiske, kreative kvinner!!!! 
Ta en titt inn på alle de flotte produktene som er lagt ut på nettbutikken

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fmarked.epla.no%2F&h=58813


Vil du være med så heng på...................................

1 comment: